Over ons

Sophie Falkeisen is founder van Horeca 020 & Events 020:

“Al vanaf jongs af aan kwam ik in aanraking met het horeca-vak. Met ouders uit de branche maakte helpen in de keuken, met dienbladen of drie borden lopen deel uit van mijn opvoeding. Op mijn vijftiende had ik mijn eerste horeca bijbaantje en al snel kreeg ik de smaak te pakken. Tijdens mijn opleiding Culturele Evenementenorganisatie (Leisure & Hospitality, executive) aan het Art & Entertainment college in Amsterdam ontwikkelde mijn passie voor evenementenorganisatie. Zonder de mensen achter de schermen gebeurt er namelijk ook niets óp het podium. Ik ging door met het werken bij verschillende restaurants en café’s in Amsterdam en omgeving maar nog steeds was mijn wens om beide passies te combineren in een uitdagende, afwisselende baan. In Juli 2017 besloot ik daarom te starten met Horeca 020 en al snel volgde ook broertje Events 020.

Het ondernemerschap bevalt mij sinds dien zeer goed en Horeca 020 groeit sneller dan verwacht. Dat ik nu mijn passie voor horeca, evenementenorganisatie én ondernemen kan combineren werkt zeer motiverend, net als alle inspirerende mensen en organisaties die ik sinds de start van dit avontuur heb leren kennen. Samen met de horecatijgers in ons netwerk wil ik Horeca 020 laten uitgroeien tot een begrip in de Amsterdamse horecawereld door constante kwaliteit te leveren en mijn persoonlijke stempel op mijn werk te blijven drukken. Bijna dagelijks ontmoet ik kleine (zelfstandig) ondernemers die deze passie delen. De opdrachten die hieruit volgen veranderen later in een langdurige, succesvolle samenwerking. We werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Dit zorgt voor een betrouwbaar en professioneel netwerk van gemotiveerde ondernemers die met passie op uw werkvloer staan.

De evenementen die ik organiseer zijn allen uniek, van kleine informele setting tot grote zakelijke evenementen, iedere opdracht bekijk ik met een frisse blik. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de evenementenbranche, variërend van een kindercircus tot festivals en bedrijfsevenementen. Hierdoor ontstaat altijd een verrassend voorstel voor de invulling van de opdracht. Door nauwe samenwerking met de opdrachtgever brengen we de visie voor het evenement tot in detail over en wordt het evenement een echte ervaring die bezoekers een blijvende herinnering bezorgd.

 

In de toekomst hoop ik Horeca 020 & Events 020 verder te laten groeien en uitbreiden, ik zit namelijk nog vol met ideeën die ik graag wil gaan realiseren. Hier is tijd voor nodig, maar ik sta niet stil. Dagelijks ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten die binnenkort zullen verschijnen.”