Wanneer u als bedrijf besluit om samen te werken met de professionals van Horeca 020 kunt u bij ons een aanvraag indienen met uw opdracht. Wij komen bij nieuwe bedrijven altijd (zo snel als mogelijk) langs voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we om een duidelijke indruk te krijgen van de werkwijze, behoeftes en uitstraling van het bedrijf en de opdrachten die wij in de toekomst voor hen kunnen gaan aanbieden aan ons netwerk.

Als we een duidelijke indruk hebben maken wij een briefing met daarin alle informatie over de opdracht. Vervolgens selecteren we geschikte ZZP’ers voor de aanvraag en bieden wij deze aan hen aan. Let op! U hoeft dus niet zélf tijd te spenderen aan het lezen van profielen van potentiële kandidaten, deze selectie doen wij voor u.

Als de geschikte professional gevonden is ontvangt u van ons een Overeenkomst van Opdracht. Na het accepteren van de OvO staat de boeking vast. De ZZP’er die bij u komt werken voldoet aan de door u zelf gestelde competenties. Hierdoor is een minimale briefing nodig om hem/haar wegwijs te maken binnen uw bedrijf.

Nadat de ZZP’er(s) bij u heeft/hebben gewerkt nemen we contact met u op om te vragen of alles naar wens is verlopen. Indien de samenwerking is bevallen proberen wij bij uw volgende aanvraag dezelfde persoon te sturen, hierdoor heeft u de tweede keer geen zorgen meer over het inwerken.

Achteraf ontvangt u één overzichtelijke factuur van Horeca 020 voor alle ZZP’ers of diensten die u via ons inhuurt. U kunt bij ons onder andere terecht voor barpersoneel, bediening, keukenpersoneel, gastvrouwen of -heren, partymanagers, barista’s, cateringmedewerkers en ga zo maar door. Als u ook catering, of een event- of weddingplanner wenst in te huren, kijk dan snel bij Catering of Weddings & Events.

 

Uw bedrijf inschrijven als nieuwe opdrachtgever? Ga dan naar Aanmelden Bedrijven.

Wil je je inschrijven als ZZP’er? Ga dan naar Aanmelden ZZP’ers.