Freelance Horeca Professionals

Door het nauwkeurig matchen van onze opdrachtgevers aan één of meerdere ZZP’ers in ons bestand zorgen we voor een passende samenwerking op maat. Wij werken nauw samen met onze professionals en kennen hen persoonlijk, ook op de werkvloer. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken waar iemands krachten liggen en op welke manier wij die kunnen inzetten binnen uw bedrijf of functie.

Wanneer u als bedrijf besluit om samen te werken met de professionals van Horeca 020 kunt u bij ons een aanvraag indienen met uw opdracht. Wij komen bij nieuwe bedrijven altijd (zo snel als mogelijk) langs voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we om een duidelijke indruk te krijgen van de werkwijze, behoeftes en uitstraling van het bedrijf en de opdrachten die wij in de toekomst voor hen kunnen gaan aanbieden aan ons netwerk.

Als we een duidelijke indruk hebben maken wij een briefing met daarin alle informatie over de opdracht. Vervolgens selecteren we geschikte ZZP’ers voor de aanvraag en bieden wij deze aan hen aan. Let op! U hoeft dus niet zélf tijd te spenderen aan het lezen van profielen van potentiële kandidaten, deze selectie doen wij voor u.

Als de geschikte professional gevonden is ontvangt u van ons een Overeenkomst van Opdracht. Na het accepteren hiervan staat de boeking vast. De freelancer die bij u komt werken voldoet aan de door u zelf gestelde competenties. Hierdoor is een minimale briefing nodig om hem/haar wegwijs te maken binnen uw bedrijf.

Nadat de freelancer(s) bij u heeft/hebben gewerkt nemen we contact met u op om te vragen of alles naar wens is verlopen. Indien de samenwerking is bevallen proberen wij bij uw volgende aanvraag dezelfde ZZP’er in te plannen, hierdoor heeft u de tweede keer geen zorgen meer over het inwerken.

Achteraf ontvangt u één overzichtelijke factuur van Horeca 020 voor alle werknemers en/of diensten die u via ons inhuurt. U kunt bij ons onder andere terecht voor barpersoneel, bediening, keukenpersoneel, gastvrouwen of -heren, partymanagers, barista’s, cateringmedewerkers, cocktailshaker, entertainers en ga zo maar door. Als u de gehele organisatie van uw evenement uit handen wenst te geven kijk dan bij Event- en Weddingplanning.

 

Freelance via Horeca 020

Voor de ZZP’ers zijn er ook een aantal voordelen. Zo bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, denk aan het halen van SVH Sociale Hygiëne of een barista-training. Nog niet begonnen als ZZP’er? Geen probleem! We helpen graag met vragen bij het opstarten van je onderneming. En misschien wel het belangrijkste, omdat wij opdrachtgevers zoeken en helpen met het ondernemen kun je meer tijd spenderen aan wat je écht wil doen; namelijk het werken op de vloer.

Twijfel je of ondernemen wel iets voor jou is? Geen zorgen! Bij Horeca 020 mag je eerst twee keer komen werken zonder dat je door de Belastingdienst wordt gezien als ondernemer. Zo kun je dus eerst twee keer proberen of het bevalt voordat je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, we geven graag verduidelijking waar nodig.

 

 

Inschrijven als nieuwe opdrachtgever? Ga dan naar Aanmelden Bedrijven.

Inschrijven als ZZP’er? Ga dan naar Aanmelden ZZP’ers.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 7374441254 Feed will not update.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.