Bent u bezig met het organiseren van een bruiloft, vrijgezellenfeest, jubileum, verjaardag, familie-uitje, vriendenweekend, babyshower of ander evenement? Al het geregel kan veel stress met zich meebrengen, Horeca 020’s broertje Events 020 helpt u hier graag bij.

Bent u op zoek naar een passende locatie, cateraar, decoratie, artiest of ander onderdeel van uw evenement? We zoeken graag voor u. Door jarenlange werkervaring in de horeca- en evenementenbranche hebben wij een groot netwerk opgebouwd aan bekwame vakmensen uit de industrie. Wij brengen uw visie over en zorgen dat u zonder zorgen een onvergetelijk evenement neer kan zetten.

Ook als u de volledige organisatie van uw bruiloft of evenement uit handen wil geven is dat geen probleem. Sophie Falkeisen is onze jonge doch ervaren event- en weddingplanner. Als opgeleid evenementenorganisator en weddingplanner biedt zij een professionele en creatieve aanpak vol frisse energie. Het organiseren van events en bruiloften met een persoonlijke touch is haar passie, hierdoor is zij bereid haar hart en ziel te steken in uw event en brengen we het geheel samen tot een groot succes! Lees meer bij Over ons.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.