Event- & Weddingplanning

Bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsevenement, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, vrijgezellenfeest, jubileum, verjaardag, familie-uitje, vriendenweekend, babyshower of ander evenement? Het organiseren neemt veel tijd in beslag en kan veel stress met zich meebrengen, Horeca 020 helpt u hier graag bij.

Bent u op zoek naar een passende locatie, cateraar, decoratie, artiest of ander onderdeel van uw evenement? We leggen graag de opties aan voor u. Door jarenlange werkervaring in de horeca- en evenementenbranche hebben wij een groot netwerk opgebouwd aan bekwame vakmensen uit de industrie. Wij brengen uw visie over en zorgen dat u zonder zorgen een onvergetelijk evenement neer kan zetten.

Kiest u er liever voor de volledige organisatie van uw bruiloft of evenement uit handen te geven? Dat doen wij graag voor u. Sophie Falkeisen is onze jonge doch ervaren event- en weddingplanner. Als opgeleid evenementenorganisator en weddingplanner biedt zij een professionele en creatieve aanpak vol frisse energie. Het organiseren van events en bruiloften met een persoonlijke touch is haar passie, hierdoor is zij bereid haar hart en ziel te steken in uw event en brengen we het geheel samen tot een groot succes! Lees meer bij Over ons.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 7374441254 Feed will not update.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.