Partners

Een rondvaart in Amsterdam exclusief voor groepen van 20 tot 80 personen. Vanwege de flexibele inrichting kunt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, varende borrel of diner maar ook voor varende feesten of stijlvol zakelijk evenement. Aan boord zal het jullie aan niets ontbreken. In de zomer gaat het grote panoramadak open en in de winter varen we u heerlijk verwarmd door de Amsterdamse grachten. Natuurlijk wordt u vanuit de moderne eikenhouten bar op uw wenken bediend. Staets garandeert een stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o. voor elke gelegenheid!

 

Je bestemming is in zicht: een mijlpaal in je leven of werk. Vier het feest met de mensen die belangrijk voor je zijn. Het vraagt om een dag om nooit te vergeten. Een dag op het water. Dus kom los van de vaste wal, sla je vleugels uit en laat je meevoeren. Onderweg kun je genieten van de zonsondergang en wegdromen onder de sterrenhemel. We verzorgen jullie met heerlijke hapjes en drankjes, zelfgekozen deuntjes en… Wat is jouw wens?

 

De schepen van DOCKS zijn de ideale evenementenlocatie voor zakelijke events, borrels en feesten. Ons stoere schepen beschikken over diverse zalen en een groot buitendek voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en barfaciliteiten. DOCKS schepen bieden plaats aan groepen vanaf 100 tot 700 personen en zijn inzetbaar in heel Nederland en België.

 

Uw locatie: Burcht van Berlage
Welkom bij De Burcht van Berlage. Dé locatie voor uw grote en kleine bijeenkomsten, vergaderingen en conferenties, manifestaties, (trouw) partijen. Dit prachtige gebouw geeft een extra dimensie aan uw evenement.

Wij zijn specialist in het organiseren van groepsuitjes en personeelsuitjes. Al meer dan 10 jaar organiseren wij groepsuitjes in heel Nederland en of je nu op zoek bent naar een geheel verzorgd bedrijfsuitje, een spetterende vrijgezellenfeest of een heerlijke familiedag, ons aanbod van groepsuitjes is zeer uitgebreid. Van actieve workshops, ludieke spelprogramma’s, ontspannen rondvaarten op een privé boot en gezellige rondleidingen, tot complete dagarrangementen en avondprogramma’s.

 

Zoek je een leuk, modern en heel verfrissend partyschip? Niets geen truttige bedoeling, maar eigentijds en gezellig? BOOT10 heeft 10 partyschepen verspreid over de gehele Randstad voor groepen van 20 tot 700 personen.

 

Net even anders, met aangename verbazing en vooral waardering van uw gasten. Laat Puur Produkties het evenement verzorgen waar u zonder omkijken naar uitkijkt. En gegarandeerd nog lang van nageniet!

Bar Langendijk is een toffe bar naast molen de Gooyer in Amsterdam oost. Je kan bij ons aanmeren om iets mee te nemen of je kan de hele dag op een van onze terrassen in de zon zitten.Naast 12 bieren op de tap en nog meer op fles, schenken wij alle wijnen per glas, maken wij cocktails, eigen frisdranken en verse sappen. Wij serveren een uitgebreide lunch en van 12:00 tot 22:00 kan je alle warme gerechten bestellen.

JOYN wil meewerken aan het verbeteren van de toekomst van de horeca. Bijdragen aan een toekomst waarin werkgevers goed personeel hebben. Kortom een toekomst die deze branche, waar we met z’n allen zo van genieten, verdient!
Bij JOYN is het belangrijk dat de horecakrachten het leuk hebben, als je plezier in je werk hebt gaat alles een stuk beter en voelt geen dag meer als werken. Doordat de horecakrachten plezier hebben in hun werk leveren ze een betere kwaliteit en werksfeer.

Sinds 1999 verzorgd Absolute Delicious vanuit Amsterdam alles op het gebied van eten en drinken, door het hele land en daarbuiten. Wereldse buffetten voor een reis langs culinaire bestemmingen, oerbrood-sandwich lunches voor op kantoor, complete gangen diners bij bijzondere gelegenheden of aangeklede borrels met walking dinner.

 

Big Little Amsterdam’s high-end services creëren een avant-garde en vooral bijzondere ervaring in Amsterdam.