Schilderworkshop

25.00

Op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of vriendinnenmiddag? Probeer deze hippe schilder workshop waarin drie verschillende technieken behandeld worden.

 

Je ziet vast wel eens filmpjes voorbijkomen op social media van prachtige verf die wordt gegoten, gesmeerd of mee geschilderd. Misschien heb je het zelf al een geprobeerd? Vaak lukt het toch niet helemaal zoals je wil. In deze workshop behandelen we in 3 uur drie schilder technieken namelijk acryl gieten, de flip-a-cup techniek en de pull-a-string techniek.

Bij binnenkomst krijgt iedereen eerst een lekker glaasje Prosecco of kopje koffie/thee. Na kort voorstellen beginnen we snel met het uitleggen van de eerste techniek. Stap voor stap worden de voorbereidingen uitgelegd waarna je ze zelf na kunt doen. Als alle verf gemengd is en alle spullen klaarstaan is het tijd voor het gieten! Dit is kan (zeker de eerste keer) best rommelig worden, houd daar rekening mee. Als de kunstwerken klaar zijn gaan we meteen door met de tweede techniek, de flip a cup. Er wordt nieuwe verf gemengd en vervolgens ondersteboven op het doek gezet. Door het vloeien van het verf mengsel ontstaan de mooiste vormen en patronen. De laatste techniek is de pull a string. Dit is een spectaculaire manier die echt iedereen kan. Door een touwtje in verf te weken en van je canvas te trekken onstaan bloem- of veer achtige figuren.

Tijdens de gehele workshop worden er drankjes geserveerd. Voor groepen vanaf 6 personen. Na afloop krijgt u uiteraard uw kunstwerken mee naar huis (in een pizza doos).

Aanvraag Schilderworkshop
Workshop 2 uur vanaf €25 p.p. 3 uur vanaf €35 p.p. (min.6 personen)
Minimaal 6 personen. Bij meer dan 16 personen graag telefonisch contact opnemen
Bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of familie-uitje
Vul bij meerdere opties alle beschikbare data in
Bijv. vanaf 14.00 of uiterlijk tot 20.00
Artikelnummer: 0011000003312000 Categorieën: ,

Extra informatie

Aantal

1, 2, 3, 4, 5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schilderworkshop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *